back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συζήτηση στη Βουλή επί του κρατικού προϋπολογισμού 2020

Διαβάστε επίσης

Από τις 10 π.μ. έως τις 12 τα μεσάνυχτα ,συζήτηση επί του κρατικού προϋπολογισμού.

Αναμένονται ομιλίες υπουργών.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
1. Ώρα 11.00΄ – Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» (151)
H ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΟΜΩΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Εκπαίδευση κρατουμένων στα Καταστήματα Κράτησης.
Τα μέλη της Επιτροπής θα ενημερώσουν η κυρία Νικολίτσα Μουσχή, Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, ο κ. Λεωνίδας Κωτούλας, Κοινωνικός Λειτουργός του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας και ο κ. Αθανάσιος Ζαγοράκης, Κοινωνιολόγος του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλός I.

2. Ώρα 14.30΄ – Αίθουσα Γερουσίας
Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ θα συνέλθουν σε κοινή συνεδρίαση με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Η πρόληψη και καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων στην αεροδρομιακή κοινότητα.
Στη συνεδρίαση θα παρίστανται οι κύριοι και οι κυρίες: Ηρακλής Μοσκώφ, Εθνικός Εισηγητής για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων του Υπουργείου Εξωτερικών, Δρ. Ελένη – Ανδριανή Σαμπατάκου, Υπάλληλος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας – Εμπειρογνώμων σε θέματα διευκολύνσεων αεροδρομίων, Πάκης Παπαδημητρίου, Διευθυντής Εταιρικής Ποιότητας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Μαρίνα Παπαγεωργίου, Τομεάρχης Γραφείου Τύπου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ταξίαρχος Ιωάννης Κατσιαμάκας, Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και Δήμητρα Βασιλάκη, Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

3. Ώρα 15.30΄ – Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» (151)
Η ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Πρόληψη και Αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.
Την Επιτροπή θα ενημερώσουν οι κ.κ.: Νικόλαος Χαρδαλιάς, Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Φοίβος Θεοδώρου, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Ταξίαρχος Αναστάσιος Πάτσαλος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Α6 του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και Αρχιπύραρχος Χρήστος Λάμπρης, Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

4. Ώρα 17.30΄ – Αίθουσα «Προέδρου Γιάννη Νικ. Αλευρά» (151)
Η ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΔΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ θα συνεδριάσει με θέματα ημερήσιας διάταξης:
α) Η διαχείριση των Πλημμυρικών φαινομένων: Μάνδρα.
β) Ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Νικόλαο Χαρδαλιά, με θέμα το «Γενικό Σχέδιο Αντιμετώπισης Αναγκών και Άμεσης / Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων με την κωδική ονομασία «Δάρδανος»».
Την Επιτροπή έχουν κληθεί να ενημερώσουν οι κ.κ.: Καθηγητής Κωνσταντίνος Αραβώσης, Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής και Χρήστος Ε. Στάθης, Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών – Οινόης.

Δημήτρης Ράντος – Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα