back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βελτιωμένος ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Διαβάστε επίσης

Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες ο καιρός και πάλι θα βελτιωθεί. Το επόμενο τετραήμερο θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα ανέβει.

Συγκεκριμένα, ο καιρός σήμερα θα είναι βροχερός στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες.

Βαθμιαία όμως στα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί και οι βροχές θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός, με λίγες παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.

Στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πιθανώς πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια στην Αττική. Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη. Άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και βελτίωση μετά το μεσημέρι. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος ο καιρός. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι τις απογευματινές ώρες στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές κυρίως στις Σποράδες και την Εύβοια τις πρωινές ώρες. Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη και βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Στα νότια νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα