back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αντιπαράθεση Μουζάλα – Βαρβιτσιώτη για το μεταναστευτικό

Διαβάστε επίσης

Για σχέδιο της κυβέρνησης να χτυπήσει το κράτος δικαίου έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης  Μουζάλας, από το βήμα της Ολομέλειας, αναφερόμενος στην ρύθμιση για τον Εθνικό Συντονιστή Μεταναστευτικού και τις αρμοδιότητες του.

«Θα φορτώστε τον ελληνικό λαό με ντροπή αιώνων, γιατί θα πατέ την κατάσταση στα ξερονήσια, δεν είναι ανικανότητα, είναι σχέδιο και πρέπει να προφυλάξουμε το λαό μας», είπε ο κ Μουζάλας, κατηγορώντας τη ΝΔ  ότι έχει γίνει η ΕΡΕ του 65.

«Η ΝΔ είναι η φιλελεύθερη παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη τη στιγμή που όλος ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερή ψυχή σας πολεμούσε την ευρωπαϊκή πολιτική», απάντησε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης  και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αντί να κάνει κριτική στην Ευρώπη για το πώς διαχειρίζεται το μεταναστευτικό μιλά για ξερονήσια, διαβάζοντας λάθος τα δεδομενα.

«Ο Εθνικός Συντονιστής ασχολείται και με σύνορα και με διαχείριση του εσωτερικού,  για πρώτη φορά εμπλέκουμε τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης για να μην αισθάνονται αποκλεισμένες οι τοπικές κοινωνίες», κατέληξε ο κ Βαρβιτσιώτης.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα