back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ζητά έλεγχο ντόπινγκ σε παίκτες του Βόλου ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Επιστολή στο ΕΣΚΑΝ, με το οποία ζητεί να υποβληθούν σε έλεγχο ντόπινγκ πριν το μεταξύ τους ματς τουλάχιστον οκτώ παίκτες του Βόλου έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν πρόθυμοι να καλύψουν το οικονομικό κόστος των ελέγχων, ενώ τονίζουν πως αν υπάρξει άρνηση από το ΕΣΚΑΝ «… επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχο αίτημα είχε κάνει ο ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τελικά έγινε έλεγχος από το ΕΣΚΑΝ, αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί πως οι συγκεκριμένοι έλεγχοι δεν γίνονται κατά παραγγελία. Αξίζει να σημειωθεί πως το εργαστήριο της Αθήνας δεν έχει άδεια και τα δείγματα που λήφθησαν πριν το ντέρμπι εστάλησαν στο εξωτερικό για ανάλυση.

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού

Την προσεχή Κυριακή, 22.12.2019, (ώρα 17:15), διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague 1 ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας και της γηπεδούχου Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που σας χορηγεί ο νόμος, σας καλούμε όπως πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης διενεργήσετε εκτεταμένο έλεγχο doping σε τουλάχιστον οχτώ (8) ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου που πρόκειται να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σας γνωστοποιούμε ότι εφόσον υφίσταται οικονομική αδυναμία από πλευράς σας για την διενέργεια των συγκεκριμένων ελέγχων προτιθέμεθα να αναλάβουμε το κόστος της διεξαγωγής αυτών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα