back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Super League: Με ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός με ΑΕΛ, και με Αστέρα η ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Η Super League συνεχίζεται σήμερα με την εμβόλιμη 15η αγωνιστική με πέντε παιχνίδια και την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο να ξεχωρίζει.

Παναθηναϊκός και ΟΦΗ προέρχονται από νίκες κόντρα σε Λαμία και Άρη αντίστοιχα, βρίσκονται και οι δυο στην πρώτη 6αδα της βαθμολογίας, με τον Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη για να σπάσει το αήττητο των Κρητικών και να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις του πίνακα.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λάρισα στο Καραϊσκάκη, σε ένα ματς που δεν θα έχει τη βοήθεια του κόσμου του λόγω της τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών που του έχει επιβληθεί. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να βρίσκονται στην πρώτη θέση, αλλά και να εκμεταλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Πέμπτη για να μείνουν μόνοι πρώτοι.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και μετά τη νίκη επί της Ξάνθης ο Μάσιμο Καρέρα θέλει να ντουμπλάρει τις επιτυχίες του. Στα άλλα παιχνίδια της Τετάρτης, η Ξάνθη φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, ενώ ο Ατρόμητος αντιμετωπίσει τη Λαμία στο Περιστέρι.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Τετάρτη 18/12
17:00 Ξάνθη – Παναιτωλικός
17:15 Ολυμπιακός – ΑΕΛ
17:15 ΟΦΗ – Παναθηναϊκός
19:30 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης
19:30 Ατρόμητος – Λαμία

Πέμπτη 19/12
17:15 Άρης – Βόλος
19:30 Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα