back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνδέει τον Παπαγγελόπουλο με την υπόθεση του Noor1 το ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε επίσης

Να συσχετιστούν τα στοιχεία που υπάρχουν στην Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όπου διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση που είναι γνωστή ως Noor 1, με τα στοιχεία που κατατίθενται στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ζητά το ΚΙΝΑΛ, με αίτημα του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Ιωάννη Μπούγα.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία. Υπέρ τάχθηκαν εκτός από το Κίνημα Αλλαγής, η Νέα Δημοκρατία και η Ελληνική Λύση. Κατά τάχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΚΕ επιφυλάχθηκε ζητώντας το αίτημα να γίνει πιο συγκεκριμένο.

Σε αυτοεξευτελισμό οδηγούνται ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής, αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την απόφαση.

«Με την κατάρρευση του αφηγήματος ΝΔ-ΚΙΝΑΛ περί ύπαρξης σκευωρίας αντί του διεθνούς πραγματικού σκανδάλου της Novartis, η πλειοψηφία της προανακριτικής επιτροπής οδηγείται πια στον αυτοεξευτελισμό επιχειρώντας να βαφτίσει ως “σκευωρία” και την υπόθεση του Noor1 με τους τόνους ηρωίνης.Τους είχαμε προειδοποιήσει ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιούργησαν» σχολίασαν οι πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα