back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Άρης κέρδισε με 4-0 τον Βόλο

Διαβάστε επίσης

Σε… μονόλογο μετέτρεψε ο Άρης το σημερινό του παιχνίδι κόντρα στον Βόλο, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπως μαρτυράει η νίκη του με 4-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τους Ιντέγε και Γκάμα σε… μεγάλα κέφια, καθώς αμφότεροι σκόραραν από δύο φορές, ο πρώτος στο 12ο και στο 24ο λεπτό κι ο δεύτερος στο 30’ με πέναλτι και στο 61’, δίνοντας και δύο ασίστ, πήραν… ξεκούραστα το πρώτο τους «τρίποντο» μετά από τέσσερις αγωνιστικές και παρέμειναν σε… τροχιά πλέι οφ!

Αντιθέτως, οι νεοφώτιστοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να χάσουν ουσιαστικά από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, δίνοντας τέλος στο αήττητο σερί των δύο τελευταίων ματς.

Με το τελικό 4-0 να ανεβάζει τον μεν Άρη πέμπτο, με 21 βαθμούς πλέον, ενώ ο Βόλος βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 17 πόντους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης : Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ (66’ Μπα), Δεληζήσης, Κόρχουτ, Φετφατζίδης, Τόνσο, Σάσα (67’ Μπακούτσης), Γκάμα, Λάρσον, Ιντέγε (56’ Μαρτίνες).

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Διαμαντής, Τσίκα (73’ Μήτογλου), Φεράρι, Μπαλογιάννης, Μαξ, Τσαούσης, Μουνίθ (69’ Κυζιρίδης), Τόρες (66’ Λύρατζης), Μάντσης.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα