back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στην Βαρβάκειο ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών – Κορυφώνονται οι έλεγχοι

Διαβάστε επίσης

Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργο Δημόπουλο, πραγματοποίησε αγορανομικό έλεγχο στη Βαρβάκειο αγορά.

Εντείνονται, οι έλεγχοι ενόψει των Χριστουγέννων, προκειμένου να διαπιστωθεί σε χώρους εστίασης με καταναλωτική κίνηση εάν αυτοί πληρούν τις προϋποθέσεις στην ποιότητα και στην τιμολόγηση των προϊόντων.

Από τους ελέγχους δεν θα μπορούσε να λείπει η Κεντρική Αγορά της Αθήνας, καθώς λίγο πριν τα Χριστούγεννα παρουσιάζει αυξημένη κίνηση.

Η πρώτη “στάση” του κλιμακίου ήταν στην κρεαταγορά της Βαρβακείου και στην είσοδο της, ο Πρόεδρος της Κρεατάγορας, Κλεάνθης Τσιρώνης, υποδέχτηκε τον κ. Δημόπουλο.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης συνομίλησε με καταστηματάρχες και είδε από κοντά το πώς “κινείται” η αγορά .

Παράλληλα, έλεγχοι έγιναν στην Οπωραγορά και στην Ιχθυαγορά, την ώρα, μάλιστα, που η κίνηση ήταν αυξημένη σε όλη την Κεντρική αγορά.

“Ο Δεκέμβριος εκτός απο μήνας εορτών, είναι και ένας μήνας που αυξάνεται η κατανάλωση των προϊοντων. Η αύξηση υπολογίζεται στο 15%, περίπου, γι’ αυτό ακριβώς, για να προστατέψουμε υγειονομικά τους καταναλωτές, η Περιφέρεια Αττικής εντατικοποιεί τους ελέγχους της, ιδίως στο κέντρο της Αθήνας” δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο κ. Δημόπουλος.

Πρόσθεσε πως γίνονται καθημερινά 100 έλεγχοι, από τους οποίους διαπιστώνεται ότι υπάρχουν παραβάσεις περίπου στο 20%.

Βίκτωρας Αντωνόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα