back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κώστας Μπακογιάννης: «Τα Εξάρχεια θα μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων»

Διαβάστε επίσης

Μπορεί κάποιοι χθες να έκαψαν το χριστουγεννιάτικο δένδρο της πλατείας Εξαρχείων προκειμένου να δείξουν τον πραγματικό τους πρόσωπο στην κοινή γνώμη και στους κατοίκους της περιοχής αλλά ο δήμος Αθηναίων είναι αποφασισμένος τα Εξάρχεια να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Σήμερα το πρωί συνεργεία του δήμου τοποθέτησαν νέο χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία Εξαρχείων, καθάρισαν την πλατεία και στόλισαν τα κλαδιά του όπως συμβαίνει με όλα τα εορταστικά δένδρα που έχουν τοποθετηθεί στις πλατείες της πρωτεύουσας.
«Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι.» δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και καταλήγει: «Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος. Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη τη πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί. Κριτής των βανδάλων, που καμαρώνουν και στο YouTube, οι πολίτες των Εξαρχείων που θέλουν όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι Αθηναίοι να ζήσουν και να χαρούν».
Να σημειωθεί ότι ο δήμος μέχρι να περάσει η εορταστική περίοδος έχει αποφασίσει να φυλάσσει το δένδρο στα Εξάρχεια προκειμένου να αποτρέψει και νέο εμπρησμό.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα