back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

O Oλυμπιακός άφησε 2 βαθμούς στο Βόλο

Διαβάστε επίσης

 

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο, ενώ ο Φωτιάς του ακύρωσε κανονικό γκολ στο 17’ και στην επανάληψη τον σταμάτησαν δύο φορές τα δοκάρια του Γκαραβέλη.

Ήταν ένα ματς που ο Ολυμπιακός δικαιολογημένα φωνάζει για το γκολ του Σουντανί στο 17’ το οποίο ακυρώθηκε κακώς από τον Φωτιά. Ήταν μία κομβική φάση για την εξέλιξη του αγώνα, αφού στη συνέχεια οι Πειραιώτες έχασαν το μυαλό τους επικεντρώθηκαν στο να διαμαρτύρονται στον Φωτιά με αποτέλεσμα να περάσει το πρώτο ημίχρονο χωρίς να παιχτεί ποδόσφαιρο. .

Στο 35΄ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Φωτιά για το γκολ του Σουντανί που δεν μέτρησε.

Αμέσως επενέβη ο Αχιλλέας Μπέος που ήταν στον πάγκο του Βόλου με την ιδιότητα του διερμηνέα και τα πνεύματα άναψαν.

Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν κουβέντες και ο Μπέος προσπάθησε να κινηθεί κατά του Καραπαπά αλλά εμποδίστηκε.

Ο διαιτητής Φωτιάς όταν έληξε το επεισόδιο έδειξε κόκκινη κάρτα και στους δυο παράγοντες. Ο Μπέος πήγε στις εξέδρες και ο Καραπαπάς στο κόρνερ!

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Σκόρερ:

Κίτρινες: 71’ Μουνίθ, 74’ Γκαραβέλης, 76’ Λύρατζης

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Συνθέσεις:

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Φερράρι, Διαμαντής, Τσίκα, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γέντρισεκ (66’ Τσαούσης), Τόρες (90+2 Μάντζης), Λύρατζης

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας (78’ Χριστοδουλόπουλος), Μπρούνο (31’ Λοβέρα), Σουντανί (45+1 Γκερέρο), Ελ Αραμπί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα