18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η κινηματογραφική εβδομάδα από 26/12

Διαβάστε επίσης

Το 2019 αποχαιρετά το σινεφίλ κοινό με ενδιαφέρουσες πρεμιέρες. Η ταινία «Παβαρότι» αποτελεί φόρο τιμής σε μία από τις μεγαλύτερες φωνές της όπερας.  Ο Λεβάν Ακίν υπογράφει ένα love story στη σημερινή Γεωργία.  Η «Βόμβα» για το σκάνδαλο στο δίκτυο Fox κατά του Ρότζερ Έιλς και οι «Μετά-Μορφωμένοι Πράκτορες» για τους μικρούς φίλους του σινεμά.

 

Βόμβα (Bombshell)

Κοινωνικό 108′
Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόουτς
Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν, Μάργκο Ρόμπι

Μία ταινία βασισμένη στο πραγματικό σκάνδαλο, που έπληξε το δίκτυο Fox News, και αφορούσε στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από διάσημες γυναίκες δημοσιογράφους κατά του Ρότζερ Έιλς, ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Fox News, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

 

 

Παβαρότι (Pavarotti)

Ένα ντοκιμαντέρ για όλα τα πρόσωπα του σπουδαίου τενόρου. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ καταπιάνεται με ένα ακόμα μουσικό φαινόμενο, τον Λουτσιάνο Παβαρότι.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

 

Και μετά Χορέψαμε (And Then We Danced)

Σκηνοθεσία: Λεβάν Ακίν
Παίζουν: Λεβάν Γκεμπαλχιάνι, Μπάχι Λαβισβίλι, Άνα Γιαβακισβίλι

Ο Μεράμπ ζει με την οικογένειά του και δουλεύει σκληρά για τα προς το ζην σε μια χώρα που επουλώνει με δυσκολία το τραύμα του πολέμου. Εκείνος όμως ξεφεύγει από τη μίζερη καθημερινότητα μέσω του χορού. Με την παρτενέρ του, τη Μάρυ, χορεύουν στην Εθνική Ακαδημία και αγωνίζονται να κατακτήσουν μια θέση στην Εθνική Ομάδα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

 

Μετα-Μορφωμένοι Πράκτορες (Spies in Disguise)

Σκηνοθεσία: Νικ Μπρούνο, Τρόι Κουέιν
Με τις φωνές των ( στα ελληνικά) : Θοδωρή Σμέρου, Πάνου Αποστολόπουλου, Μαριάνθης Σοντάκη, Χρήστου Πλαΐνη, Γιάννη Στεφόπουλου

Animation με πρωταγωνιστή έναν κατάσκοπο, που μετατρέπεται κατά λάθος σε πουλί. Ο υπερκατάσκοπος Λανς Στέρλινγκ και ο επιστήμονας Γουόλτερ Μπέκετ είναι σχεδόν αντίθετοι χαρακτήρες. Όταν τα γεγονότα παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, θα πρέπει να στηρίξουν ο ένας τον άλλον. Θα καταφέρει να δουλέψει σαν ομάδα αυτό το παράξενο ζευγάρι;

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

Επιμέλεια Τζωρτζίνα Μαργαρίτη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα