back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κοκκίνισε τα Χανιά το 9ο Santa Run

Διαβάστε επίσης

Το 9ο Santa Run Chania πραγματοποιείται στα Χανιά, για την ενίσχυση των σωματείων ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Η Μεγαλόχαρη» και του Συλλόγου «Ορίζοντας», που στηρίζουν παιδιά με αναπηρίες ή καρκίνο.

Χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες συγκεντρώθηκαν στην αυλή του 1ου Λυκείου το απόγευμα της Πέμπτης όπου δόθηκε το σύνθημα να ξεχυθούν σε στους κεντρικούς δρόμους και το παλιό λιμάνι στηρίζοντας τα τέσσερα ιδρύματα των Χανίων που στηρίζουν παιδιά με προβλήματα υγείας.

Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ανοίγοντας με χαιρετισμό του την παρέλαση τόνισε: «είμαστε και φέτος όλοι μας εδώ, στέλνοντας το μήνυμα της συμπαράστασης και αλληλεγγύης».

Μικροί και μεγάλοι από κάθε γωνιά της Κρήτης φορώντας τη στολή του Αγίου Βασίλη κοκκίνισαν την πόλη δίνοντας τον τόνο της γιορτής.

Gepostet von ΧΑΝΙΑ LIVE TV am Donnerstag, 26. Dezember 2019

Πολύχρωμα μπαλόνια, τύμπανα, σφυρίχτρες και πολύ κέφι συνέθεταν το σκηνικό ενώ σε όλο το μήκος της διαδρομής ακούγονταν με επιμέλεια τοπικών μουσικών παραγωγών, ήχοι της γιορτής.

Gepostet von ΧΑΝΙΑ LIVE TV am Donnerstag, 26. Dezember 2019

Στο ενετικό λιμάνι της πόλης οι συμμετέχοντες στην παρέλαση υπό τους ήχους παραδοσιακού συγκροτήματος και με τη συνοδεία μελών παραδοσιακού συλλόγου χόρεψαν κρητικούς χορούς.

Το κλείσιμο του φετινού Santa Run γίνεται με πάρτι και συναυλία στην αυλή του 1ου Λυκείου.

Αυτά τα 8 χρόνια της διοργάνωσης έχουν δοθεί σε ιδρύματα της πόλης περισσότερα από 420.000 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα