back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το χριστουγεννιάτικο ραντεβού στη Φωκίωνος

Διαβάστε επίσης

Πολλές εκπλήξεις στη Γιορτινή Κυψέλη 2019

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Δημοτική Αγορά μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου «φοράει» τα γιορτινά της και μας καλωσορίζει  στην καθιερωμένη πλέον «Γιορτινή Κυψέλη».

Φέτος στην Κυψέλη, τα Χριστούγεννα θα θυμίζουν κάτι από παραμύθι. Με κέντρο την οικογένεια και ειδικά σχεδιασμένες δράσεις για όλες τις ηλικίες, το κλίμα θα προδιαθέτει μικρούς και μεγάλους να «χαθούν» στο μαγικό κόσμο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης.

«Φέτος θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο κόσμο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης» λέει στον Αθήνα 9.84, ο Δημήτρης Κοκκινάκης, συνιδρυτής του Impact Hub Athens, που διαχειρίζεται την Αγορά. « Έχουμε σχεδιάσει δράσεις για διασκέδαση, εκπαίδευση γαστρονομία και ψυχαγωγία, δράσεις για όλες τις ηλικίες.  Η «Γιορτινή Κυψέλη» είναι για εμάς μια από τις καλύτερες στιγμές της Αγοράς γιατί φέρνει κοντά πολύ διαφορετικό κοινό μαζί. Υπάρχει διάχυτο το πνεύμα των Χριστουγέννων τα καταστήματα είναι ανοικτά προσφέροντας δώρα σε προσιτές τιμές με το σαλόνι της Αγοράς είναι γεμάτο κόσμο με καλή διάθεση και εορταστικό κλίμα. Σας περιμένουμε όλους».

Διασκέδαση, εκπαίδευση, γεύση και δημιουργία

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει σε όλη την οικογένεια δράσεις και περιεχόμενο, και να δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να μπορούν να απολαύσουν τη μέρα τους σε ξεχωριστούς χώρους σε παράλληλες δραστηριότητες που αφορούν αποκλειστικά ενήλικες, ή αποκλειστικά παιδιά.

 

Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα