back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Να γίνει η Ομόνοια όπως παλιά»

Διαβάστε επίσης

Με στόχο την εμπορική ανάκαμψη της πλατείας Ομόνοιας και εν αναμονή της ολοκλήρωσης των έργων ανάπλασής της, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας αναλαμβάνει να διοργανώσει πολιτιστικές  εκδηλώσεις, διάφορες δράσεις αλλά και να συμβάλλει στην καθαριότητα της περιοχής.

Η πρωτοβουλία «να γίνει η Ομόνοια όπως παλιά» είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας του συλλόγου για την εμπορική αναζωογόνηση όλων των συνοικιών της Αθήνας.

Μετατρέποντας την Ομόνοια σε πραγματικό πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες

«Είδαμε ότι υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία, τώρα που ολοκληρώνονται τα έργα ανάπλασης του δήμου Αθηναίων στην Ομόνοια, να επαναφέρουμε τη ζωή στην Πλατεία και να αναζωογονηθούν οι επιχειρήσεις της, οι οποίες έχουν πληγεί ιδιαίτερα», εξηγεί στον Αθήνα 9.84, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης. «Έτσι καλέσαμε όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής να συμβάλουν. Συμφωνήσαμε να αναλάβουμε την διοργάνωση δράσεων όπως, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις ιστορικών αυτοκινήτων ή άλλες δράσεις, που θα προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό και να προβάλουμε τον ιστορικό αυτό εμπορικό σημείο της πόλης μας.  Συμφωνήσαμε να καθαρίζει ο καθένας το πεζοδρόμιο του και να συνεργαζόμαστε με τους φορείς της πόλης για τα βασικά θέματα ασφαλείας.

Έως τις 15 Ιανουαρίου 2020 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα ανάπλασης της Πλατείας Ομονοίας

«Στόχος μας είναι η συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με τον δημόσιο τόσο σε θέματα καθαριότητας όσο και σε θέματα ασφάλειας» προσθέτει ο κ. Καφούνης. «Αν η Ομόνοια αναζωογονηθεί  πιστεύουμε ότι αυτό θα εξαπλωθεί και σε όλη την Αθήνα».

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα