back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Ο Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» στο θέατρο Ολύμπια

Διαβάστε επίσης

Ένα μοναδικό μουσικο-θεατρικό ταξίδι με τη Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία δήμου Αθηναίων σε μουσική διεύθυνση Άλκη Μπαλτά, με ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από όλη την Ελλάδα, περιμένει τους μικρούς μας φίλους στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 18.30.

Συμμετέχει η παιδική χορωδία Rosarte, ενώ αφηγείται η Ξένια Καλογεροπούλου.

Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας είναι μία από τις ομορφότερες ιστορίες που έχει γράψει ο Όσκαρ Ουάιλντ, ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Πρόκειται για την ιστορία της φιλίας ανάμεσα στο άγαλμα ενός πρίγκιπα, που έστεκε σε ένα ψηλό βάθρο, και ένα χελιδόνι, που στον δρόμο του για την Αίγυπτο αποφασίζει να ξαποστάσει για ένα βράδυ κοντά στο άγαλμα. Από το ψηλό του βάθρο το άγαλμα του πρίγκιπα παρατηρεί τη δυστυχία των φτωχών ανθρώπων της πόλης. Ανήμπορο να βοηθήσει αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη, ζητά από το χελιδόνι να μοιράσει τα φύλλα χρυσού και τους πολύτιμους λίθους που το στολίζουν σε όλους τους φτωχούς και δυστυχισμένους ανθρώπους.

Μια ιστορία που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους, υπενθυμίζοντάς μας το πραγματικό μήνυμα της γιορτής των Χριστουγέννων.

Τιμές εισιτηρίων:

10€, 12€, 15€, 20€, 25€

Περιορισμένης ορατότητας: 5€

Φοιτητικό, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, άνω των 65 ετών: 7€

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα