back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στον …αέρα το πρωτάθλημα: Οι διαιτητές δήλωσαν ομαδικό κώλυμα έως τις 17 Ιανουαρίου

Διαβάστε επίσης

Ομαδικό κώλυμα δήλωσε το σώμα διαιτητών και βοηθών της Superleague 1, λίγες ώρες πριν το Δ.Σ. της Λίγκας, βάζοντας… απαγορευτικό στους ορισμούς της 17ης αγωνιστικής και δημιουργώντας πρόβλημα στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Οι διαιτητές και οι βοηθοί έστειλαν σχετικό έγγραφο στην ΚΕΔ με το οποίο ενημερώνουν για ομαδικό κώλυμα μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου επικαλούμενοι προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Στο διάστημα αυτό είναι προγραμματισμένη η 17η και η 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και δύο αγωνιστικές ημέρες για τη φάση των 16 του Κυπέλλου.

Με την ενέργεια αυτή οι διαιτητές προλαβαίνουν την ΚΕΔ και τον ορισμό της για τα ματς της 17ης αγωνιστικής ημέρας, με σκοπό να μην μπορεί να τους ορίσει στις αναμετρήσεις της. Οι διαιτητές έχουν ενημερώσει για την απόφασή τους για αποχή, εξαιτίας των απειλών από παράγοντες και επιθέσεις που έχουν δεχθεί κατά καιρούς με αφορμή το τελευταίο συμβάν στην πολυκατοικία που διαμένει ο Ευαγγέλου.

Σήμερα είναι προγραμματισμένο το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας με τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων να θέλουν να διεξαχθούν κανονικά οι αγωνιστικές.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα