back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σε πλήρη ετοιμότητα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την κακοκαιρία

Διαβάστε επίσης

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενόψει της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας καθ. Φίλιππος Τσαλίδης.

Σε όλο το δίκτυο από την Αθήνα μέχρι την Αλεξανδρούπολη είναι σε έτοιμότητα εκχιονιστικά μηχανήματα για να μην παγώσει το χιόνι και δημιουργήσει προβλήματα στην κίνηση των τρένων ενώ σε βασικά σημεία του δικτύου έχουν σταλεί ντιζελομηχανές για να κινήσουν τις Αμαξοστοιχίες αν υπάρξουν διακοπές ρεύματος δεδομένου ότι η βασική σίδηροδρομική γραμμή της Χώρας, Αθήνα-Θεσσαλονίκη είναι ηλεκτροδοτούμενη.

Η ΔΕΗ είναι ένας αστάθμητος παράγων, τόνισε ο κ Τσαλίδης και πρόσθεσε: ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά και με τον ΟΣΕ που διαχειρίζεται το δίκτυο και τους Σταθμούς, είμαστε σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ Κων. Σπηλιόπουλο.

Όπως είπε ο κ. Τσαλίδης κατά την προηγούμενη κακοκαιρία την περασμένη εβδομάδα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνέδραμε τις αρχές μεταφέροντας 49 επιβάτες που είχαν αποκλειστεί από τα χιόνια στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα