back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στους «Ζωσιμάδες» και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης που αποτελεί μεγάλο στόχο του αντιπάλου του.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή πέτυχε με προβολή μετά από «κόντρα» ο Παμλίδης πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ενώ ο επιθετικός των Ηπειρωτών είχε δύο ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει και να βάλει ακόμα πιο… δύσκολα στην ομάδα του Γιώργου Δώνη για τη ρεβάνς.

Σε μια αναμέτρηση που είχε ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός πέρασε από την Καλαμάτα (0-2) και στην ουσία κλείδωσε την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς και να παρατάσσει την ομάδα του με 3 στόπερ!

Ραντζέλοβιτς (6’) και Χριστοδουλόπουλος (53’) τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων, που ήλεγξαν το ρυθμό του αγώνα, αν και απειλήθηκαν σε 2-3 περιπτώσεις.

Παναιτωλικός και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στο Αγρίνιο και θα λύσουν τις διαφορές τους στη Νέα Σμύρνη, όπου θα κριθεί η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Άρης έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα στα Πηγάδια και επικράτησε 1-0 με το γκολ του Ιντέγε, απέναντι στην Ξάνθη.

Το τέρμα ήρθε στο 17’ με τον Άρη να διαχειρίζεται ιδανικά το προβάδισμά του, ενώ είχε την ευκαιρία να δώσει και μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ, αλλά έπεσε πάνω σε ένα εκπληκτικό Μπέντο που έκανε σωρεία επεμβάσεων.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα