back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Νίκη στη Βαλένθια για να ελπίζει

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκη στη Βαλένθια, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Euroleague, προκειμένου να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες πρόκρισης μπορεί να έχει για την οκτάδα.

Ο δεύτερος γύρος στην Euroleague ξεκίνησε και ο Ολυμπιακός φιλοξενείται για τη 18η αγωνιστική στην Βαλένθια στις 22:00, Novasports 2, με στόχο μια νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στην υπόθεση πρόκρισης στην 8αδα.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται δύο νίκες μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ και θέλουν αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Βαλένθια να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους, αλλά θα πρέπει να σταθεροποιήσουν το επίπεδο της απόδοσης τους που πολλές φορές είναι ή του ύψους ή του βάθους. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στην ποδοκνημική τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκε την Πέμπτη και φαίνεται πως θα αγωνιστεί.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα, που όλα συγκλίνουν πως θα καθήσει για τελευταία φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού, δεν έχει στο ρόστερ του πλέον τους Τσέρι και Ριντ οι οποίοι αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν για πειθαρχικούς λόγους, ενώ επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ιωνικό Νίκαιας ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Η Βαλένθια μπορεί να έφτασε στην έκτη αγωνιστική για να κάνει σεφτέ στην Ευρωλίγκα, αλλά μετρά ήδη οκτώ νίκες και έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς παρουσιάζοντας θεαματική πρόοδο και είναι πολύ επικίνδυνη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Σέφι Σέμες (Ισραήλ) και Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα