back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ταϊλάνδη: Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους ένα παιδί, κατά τη διάρκεια ληστείας σε κοσμηματοπωλείο

Διαβάστε επίσης

Τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα αγόρι δύο ετών, σκοτώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια ληστείας κοσμηματοπωλείου σε εμπορικό κέντρο, δήλωσε πηγή προσκείμενη στην τοπική αστυνομία.

Σε πλάνα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και μεταδόθηκαν από ταϊλανδικά ΜΜΕ, εικονίζεται άνδρας με καλυμμένο πρόσωπο, στρατιωτικό παντελόνι αγγαρείας και πιστόλι 9 χιλιοστών στο χέρι να εισβάλλει σε κοσμηματοπωλείο ειδικευμένο στον χρυσό στο εμπορικό κέντρο του Λοπμπούρι, 150 χιλιόμετρα βόρεια της Μπανγκόκ.

Ανοίγει αμέσως πυρ, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά άλλους τέσσερις, πριν ανέβει πάνω σε πάγκο του κοσμηματοπωλείου και κλέψει λεία αξίας που υπολογίζεται πως ανέρχεται σε 15.000 ευρώ.

Ένας ιδιωτικός φρουρός και μια πωλήτρια σκοτώθηκαν ακαριαία, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπαρχηγός της αστυνομίας της πόλης Σουμίθ Πουνσρί. Ένα αγοράκι δύο ετών υπέκυψε λίγο αφότου διακομίστηκε σε νοσοκομείο, πρόσθεσε.

Ο δράστης της ληστείας, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές, δεν έμεινε μέσα στο κοσμηματοπωλείο παρά εξήντα δευτερόλεπτα, πριν κατόπιν βγει από το εμπορικό κέντρο και διαφύγει με μοτοσικλέτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα