back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιάννενα: Αύριο Κυριακή το τελευταίο αντίο στο Θοδωρή Νιτσιάκο

Διαβάστε επίσης

Αύριο Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 13.00 στον ιερό ναό της της Περιβλέπτου στα Ιωάννινα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία, Θοδωρή Νιτσιάκο που έφυγε χθες από τη ζωή με τόσο άδικο τρόπο.

 

Για την απώλεια του Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και βουλευτής Ιωαννίνων κ. Κώστας Τασούλας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την αδόκητη απώλεια του Θεόδωρου Νιτσιάκου έφυγε από κοντά μας ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, οικογενειάρχης, επιχειρηματίας και φίλος. Αυτοδημιούργητος και διαρκώς ανερχόμενος επαγγελματικά, άλλαξε κυριολεκτικά το επιχειρηματικό τοπίο στην Ήπειρο στον πρωτογενή τομέα, αλλά και στον ποιοτικό τουρισμό. Επί σειράν δεκαετιών προσέφερε σημαντικά τόσο στην εθνική οικονομία, όσο και στον Έλληνα καταναλωτή δημιουργώντας ταυτόχρονα πολύτιμες θέσεις εργασίας και διευρύνοντας συνεχώς το φάσμα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων σε όλη τη χώρα.

Προικισμένο παιδί νομαδικής κτηνοτροφικής οικογένειας, μεγάλωσε ανάμεσα στον Όλυμπο και στο Γράμμο, και ίσως και γι’ αυτό οι κορυφές υπήρξαν πάντα στόχος του κατακτημένος τόσο επιχειρηματικά όσο και φυσιολατρικά. Η περιοχή μας αλλά και η χώρα στερείται με την εκδημία του έναν δυναμικό και αποφασιστικό δημιουργό, που συνέβαλε στη βελτίωση της ζωής πάρα πολλών συνανθρώπων μας, που συνέδραμε διακριτικά και αθόρυβα επίσης πάρα πολλούς και που υπήρξε στη γενιά του πρωτοπόρος συντελεστής προόδου της πατρίδος μας. Η οικογένειά του, την οποία ως φίλος του συλλυπούμαι εκ βάθους καρδίας, είμαι βέβαιος πως την όλη του πολύπλευρη προσφορά θα συνεχίσει και θα διευρύνει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα