back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χίος: Προπηλάκισαν τον Ν. Μηταράκη

Διαβάστε επίσης

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο δημαρχείο της Χίου όπου κάτοικοι του νησιού διαμαρτυρήθηκαν μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για δημιουργία υπερδομής 4.000 προσφύγων και μεταναστών.

Συγκεκριμένα,  η ένταση σημειώθηκε κατά την άφιξη του υφυπουργού Εργασίας και βουλευτής του νησιού Νότη Μηταράκη όταν ομάδα συγκεντρωμένων τον προπηλάκισαν ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν και να τον ακολουθήσουν μέσα στο κτίριο σπάζοντας την πόρτα και παρασύροντας ομάδα αστυνομικών που βρισκόταν εκεί.

Προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου η διαδικασία του Συμβουλίου διεκόπη για να συνεχίσει αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αποφασίστηκε γενική απεργία για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιμέτωπη η ΝΔ με τη μισαλλοδοξία που έσπειρε

«Οι επιθέσεις και ο προπηλακισμός κατά του υφυπουργού Εργασίας, Ν. Μηταράκη, για το προσφυγικό είναι αυτονόητα καταδικαστέες»,
τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

«Δυστυχώς, η ΝΔ βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μισαλλοδοξία και τα ψέματα που έσπειρε προεκλογικά για λίγες ψήφους. Τότε δηλαδή που χυδαιολογούσε ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι μετεγκεταστάσεις και η αποσυμφόρηση των νησιών δεν αποτελούν λύση».

Πηγή: AΠΕ, politischios.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα