back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Για όγδοη φορά αναβλήθηκε η δίκη Γιαννακόπουλου για Σπανούλη

Διαβάστε επίσης

Στην όγδοη κατά σειρά αναβολή της δίκης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη φραστική επίθεση που είχε εξαπολύσει κατά του αρχηγού των ερυθρολεύκων, Βασίλη Σπανούλη, το 2015, προχώρησε το Ζ’ Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Η πλευρά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να αναβληθεί η υπόθεση, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισης, Αρ. Τζαννετή, ο οποίος όπως υποστηρίχθηκε, παρίσταται σε άλλη υπόθεση στο Πενταμελές Εφετείο. Άμεση ήταν η αντίδραση της προέδρου, η οποία επεσήμανε εύλογα τον αριθμό των αναβολών που έχουν ήδη δοθεί.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκαν οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος καθώς και ο αντιπρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας όπως και ο Γενικός Διευθυντής, Νίκος Λεπενιώτης, ενώ η πλευρά του Παναθηναϊκού, το Νομικό Επιτελείο εκπροσώπησε η δικηγόρος Μαργαρίτα Θάνου.

Η πλευρά του Βασίλη Σπανούλη ζήτησε να δοθεί μία σύντομη δικάσιμος προκειμένου να μην χαθεί η προθεσμία για να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή προς υπεράσπιση της κατηγορίας. Τελικά το δικαστήριο ανέβαλε για την 29η Απριλίου του 2020.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα