back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μετράει ώρες ο Βαλβέρδε, Ποτσετίνο και Σετιέν υποψήφιοι για την Μπαρτσελόνα

Διαβάστε επίσης

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Κίκε Σετιέν είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να διαδεχθούν τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα ακόμα και εντός της ημέρας.

Τις τελευταίες του ώρες στον πάγκο της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως διανύει ο Ερνέστο Βαλβέρδε που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν εντός της ημέρας. Αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των Καταλανών, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου προκειμένου να συζητήσουν για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Βαλβέρδε θεωρείται υπεύθυνος για τη μέτρια εικόνα που παρουσιάζουν οι “μπλαουγκράνα” τη φετινή χρονιά, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα ημιτελικά του Final Four του Super Cup Ισπανίας που διεξήχθη στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Τα πρώτα ονόματα για να διαδεχθούν τον Βαλβέρδε είναι ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο και ο Κίκε Σετιέν, όπως αναφέρει η “Mundo Deportivo”. O πρώτος αποχώρησε από την Τότεναμ ενώ ο 61χρονος Σετιέν βρέθηκε για μία διετία στον πάγκο της Μπέτις.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα