back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Κ. Μπακογιάννη στη Λέσχη Φιλίας Γκράβας

Διαβάστε επίσης

Στην Λέσχη Φιλίας Γκράβας, στην οδό Ταΰγετου 62, βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση «Χριστουγεννιάτικα θαύματα», που παρουσιάστηκε σήμερα από το εθνικό θέατρο, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων.

[su_slider source=”media: 154718,154717,154716,154714″ title=”no”]

Ο κ. Μπακογιάννης έτυχε θερμής υποδοχής από τα μέλη της Λέσχης Φιλίας ενώ είχε την ευκαιρία λίγο πριν την έναρξη της παράστασης να ανταλλάξει ευχές με όλους. Η πρόεδρος της Λέσχης Μαρία Ζαχαροπούλου προσέφερε μια ανθοδέσμη στον κ. Μπακογιάννη και ένα γούρι για το νέο έτος και εκ μέρους των μελών ευχήθηκε «καλή χρονιά» και καλή θητεία στα καθήκοντα του δημάρχου.

«Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Αθηναίων και περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις. Ο δήμαρχος Αθηναίων, με αφορμή αυτή την εκδήλωση, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές για τη νέα χρονιά με τα μέλη της λέσχης φιλίας», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 η πρόεδρος της Λέσχης και διαμερισματική σύμβουλος της 5ης κοινότητας κ. Μαρία Ζαχαροπούλου.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα