back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κουκάκι: Οι αστυνομικοί καταθέτουν μηνύσεις

Διαβάστε επίσης

Μηνύσεις εις βάρος των κατηγορουμένων που συνελήφθησαν στο κτίριο της οδού Ματρόζου μετά την επανακατάληψή του το περασμένο Σάββατο υποβάλλουν οι έξι τραυματίες αστυνομικοί.

Όπως αναφέρει το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ) «κατ’ εντολή των θυμάτων, οι δικηγόροι θα προβούν στις δέουσες ενέργειες προς κατάθεση αυτοτελών μηνύσεων, με στόχο οι συγκεκριμένες συμπεριφορές των κατηγορουμένων να λάβουν σωστό νομικό χαρακτηρισμό που να προσιδιάζουν στην ανθρωποκτόνο πρόθεση των πράξεων τους».

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών επισημαίνει ότι «καθίσταται επιτακτική η ανάγκη μεταβολής της κατηγορίας, ώστε να αποδοθεί το αίσθημα δικαίου και να αξιολογηθούν σωστά οι εγκληματικές πράξεις των κατηγορουμένων όπως προβλέπει ο Νόμος και το Σύνταγμα».

Από την πρώτη στιγμή αντιδρώντας στις πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους κατηγορούμενους για τα όσα έγιναν στο Κουκάκι το περασμένο Σάββατο, το ΣΕΦΕΑΑ έχει αναθέσει σε δύο δικηγόρους την διερεύνηση της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών οργάνων.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα