back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με νίκη ξεκίνησε η Σάκκαρη στο Adelaide International

Διαβάστε επίσης

Την πρώτη της νίκη για το 2020 πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επιβλήθηκε της Βιτάλια Ντιατσένκο με 2-0 σετ και προκρίθηκε στις «16» του Adelaide International.

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μαρία Σάκκαρη αφού επικράτησε με 2-0 σερ της Βιτάλια Ντιατσένκο και προκρίθηκε στις «16» του Adelaide International.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε τη Ρωσίδα με 7-5, 6-2 στον 1ο γύρο του νεοσύστατου τουρνουά της Αδελαϊδας και ταυτόχρονα πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη. Η τύχη βέβαια χαμογέλασε στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, γιατί αρχικά είχε κληρωθεί με ακόμα μια παίκτρια από το Top 10, την Κίκι Μπέρτανς.

Η Ολλανδέζα ωστόσο απέσυρε τη συμμετοχή της από το τουρνουά εξαιτίας τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα και εκτάκτως την αντικατέστησε η Ντιτσένκο, ως lucky loser. Κόντρα στη Ρωσίδα η Σάκκαρη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με εξαίρεση στο πρώτο σετ κι έφτασε σε μια σχετικά άνετη νίκη με 2-0 σετ (7-5, 6-2).

Στον 2ο γύρο του Adelaide International, η Μαρία Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ντόνα Βέκιτς από την Κροατία που είναι το Νο 20 στην παγκόσμια κατάταξη. Να θυμίσουμε πως η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο 23 του κόσμου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα