back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Αρης πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο

Διαβάστε επίσης

Ο Αρης επικράτησε με σκορ 2-1 της Ξάνθης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά από κάθετη του Μπαριέντος στην πλάτη της άμυνας του Άρη που έπαιζε πολύ ψηλά, ο Φοσέ πήρε την μπάλα, πέρασε τον Κουέστα και με πλασέ σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει σε καμία περίπτωση αφού ο σκόρερ ήταν τουλάχιστον μισό μέτρο οφσάιντ ο Φοσέ!

Το γκολ αυτό έδωσε άλλη ώθηση στους γηπεδούχους που πήραν τα ηνία, πίεσαν φουλ και έκλεισαν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του Ένινγκ ανέβασαν την έντασή τους, πίεσαν και έφτιαχναν τη μία φάση μετά την άλλη αλλά δεν μπορούσαν βρουν στόχο.

Τελικά, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους (42’), οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην ισοφάριση, με τον Σάσα να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αυτή τη φορά με υπέροχο πλασέ στο απέναντι «Γ» του Μπέντο για το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Οι «κίτρινοι» πίεζαν, έφτιαχναν τη μία φάση μετά την άλλη αλλά ο Μπέντο κρατούσε «όρθια» την ομάδα του στις προσπάθειες του Ιντέγε και του Μαντσίνι αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο 59ο λεπτό. Μια φάση που ξεκίνησε από τον Φετφατζίδη, ο οποίος άνοιξε αριστερά για τον Λάρσον και αυτός γύρισε στον Ιντέγε, με τον Νιγηριανό φορ να σκοράρει με κοντινό πλασέ.

Ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει, επίσης, καθώς ξανά ο β’ βοηθός δεν είδε ότι ο Λάρσον που έδωσε την ασίστ ήταν σε θέση οφσάιντ!

Οι συνθέσεις:
Άρης: Κουέστα, Ροζ (88’ Μπακούτσης), Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Μανσίνι (76’ Μαρτίνες), Λάρσον, Ιντέγε (64’ Ντιγκινί).

Ξάνθη: Μπέντο, Καμαρά, Μπαριέντος (57’ Μπαξεβανίδης), Φασίδης (70’ Μασάντο), Μαλεζάς, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς, Τερκί, Λισγάρας, Κασάδο, Φοσέ (64’ Στάρτζεον).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα