back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Νίκη κόντρα στη Μπάγερν με το βλέμμα στην τετράδα

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ θέλοντας να χτίσει ένα νικηφόρο σερί που θα τον κάνει να νιώθει πιο ασφαλής για την εξασφάλιση μιας θέσης για τα playoffs.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα που έχει μπροστά του, πετυχαίνοντας ένα σερί νικών με το οποίο θα φτάσει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση του στα playoffs. Απόψε οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν στις 21:00-Novasports 2, με στόχο το ροζ φύλλο της νίκης, καθώς ακολουθούν τα ματς με Ζαλγκίρις και Βιλερμπάν, επίσης εντός έδρας.

Ο Ρικ Πιτίνο θα έχει για πρώτη φορά διαθέσιμο τον Άντι Ράουτινς και θα του δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής. Ο Ίαν Βουγιούκας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του ενώ ο Μπέντιλ είναι αμφίβολος καθώς ανέβασε πυρετό.

Η Μπάγερν με ρεκόρ 6-12 έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, αλλά είναι πάντα επικίνδυνη να κάνει τη ζημιά σε όποιον δεν την πάρει στα σοβαρά. Το ένιωσε η ΤΣΣΚΑ την περασμένη εβδομάδα που ίδρωσε για να λυγίσει την αντίσταση της ομάδας του Μονάχου. Ο Κόστιτς έχει για πρώτη φορά φέτος πλήρες το ρόστερ του παίρνοντας 14 παίκτες στην Αθήνα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα