Για τέταρτη φορά αναβλήθηκε η δίκη του Ιβάν Σαββίδη

0
328

Αναβλήθηκε για τέταρτη φορά η υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του με όπλο στο ντέρμπι του «Δικεφάλου του Βορρά» με την ΑΕΚ που είχε διεξαχθεί στις 11 Μαρτίου του 2018.

Τέταρτη αναβολή πήρε η υπόθεση εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας στις 11 Μαρτίου του 2018 στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Η εισβολή αυτή αφορά παραβάσεις του νόμου περί αθλητισμού ενώ κατηγορούμενοι είναι τόσο ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» και ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Λούμπος Μίχελ και άλλα έξι μέλη (5 άτομα της ιδιωτικής φρουράς αλλά και ένας εν ενεργεία αστυνομικός) της προσωπικής φοράς του Ρώσου ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Οι δικηγόροι των κατηγορούμενων δήλωσαν κώλυμα (με την αιτιολογία ότι βρίσκονται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την εκδίκαση της υπόθεσης με την Ξάνθη) και ζήτησαν εκ νέου αναβολή. Το αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο, ορίζοντας νέα δικάσιμο για την υπόθεση στις 16 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά την υπόθεση στην αθλητική δικαιοσύνη, είχε επιβληθεί πρόστιμο 100.000 ευρώ και 3 χρόνια απογόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ για τον Λούμπος Μίχελ είχε οριστεί το πρόστιμο των 15.000 ευρώ και η απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για μόνο 3 μήνες.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here