back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Καμίνης στον Αθήνα 9.84 : “Η κ. Σακελλαροπούλου είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει ο Πρωθυπουργός ,από τη στιγμή που προσανατολίστηκε σε μη πολιτικό πρόσωπο”

Διαβάστε επίσης

“Η κ. Σακελλαροπούλου είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει ο Πρωθυπουργός από τη στιγμή που προσανατολίστηκε σε μη πολιτικό πρόσωπο” τόνισε ο βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τον Άρη Τόλιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

“Θα μιλήσω πολύ προσωπικά.Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι από τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε σε μη πολιτικό πρόσωπο ,η κυρία Σακελλαροπούλου είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει. Δεν την γνωρίζω προσωπικά .Πολιτικά είναι πάρα πολύ δύσκολο η άρνηση μιας τέτοιας επιλογής. Το μόνο επιχείρημα στην άρνηση αυτής της υποψηφιότητας θα ήταν η έλλειψη πολιτικής εμπειρίας. Όμως στο να επιμείνει κανείς σε αυτό μου φαίνεται δύσκολο. Είναι θετικό ότι ο Πρωθυπουργός λειτούργησε θεσμικά και όποιος λειτουργεί έτσι μακροπρόθεσμα βγαίνει κερδισμένος.

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Ο κύριος Καμίνης κατηγόρησε ωστόσο τον Πρωθυπουργό για την εξάμηνη καθυστέρηση στην επαναλειτουργία του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής .Όπως είπε : “Έπρεπε να μας είχε ακούσει νωρίτερα και να είχε ανασκευάσει την άποψη του ,αντί να διορίζει συντονιστές επί συντονιστών και να αλλάζει συνεχώς τα αρμόδια Υπουργεία. Όλες αυτές οι κινήσεις έδειχναν μια εικόνα πανικού. Ο κυβέρνηση έχει συμπληρώσει ένα εξάμηνο στην εξουσία και δεν υπάρχει περίοδος χάριτος πια”.

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ

Αναφερόμενος στη δήλωση Χρυσοχοΐδη αλλά και συνδικαλιστών της Αστυνομίας για μετατροπή των κατηγοριών των συλληφθέντων στην κατάληψη στο Κουκάκι από πλημμελήματα σε κακουργήματα , ο υπουργός Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ είπε: “Είναι άλλο να πουν ο Υπουργός και οι συνδικαλιστές ότι πρέπει να αλλάξει ο Ποινικός Κώδικας και άλλο να επιχειρούν να επηρεάσουν τη δικαστική κρίση. Οι Αστυνομικοί δούλευαν με κίνδυνο ζωής, όταν κάποιοι τους πετάνε τσιμεντόλιθους και η πράξη αυτή χαρακτηρίζεται πλημμέλημα, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δούμε παρά πολύ σοβαρά” κατέληξε ο κ. Καμίνης .

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα