back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προβάδισμα πρόκρισης στο Κύπελλο η ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στην Αρκαδία. Η ρεβάνς θα οριστεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΠΟ.

Με το αποτέλεσμα αυτό η «Ένωση» έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, έχοντας πετύχει το εκτός έδρας γκολ.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μπαράλες, που αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Ο Αργεντινός φορ έστειλε την μπάλα στην… κερκίδα από τα έντεκα βήματα με το σκορ στο 1-1 και η Ένωση, πλέον, καλείται να διαχειριστεί το προβάδισμά της και να ολοκληρώσει τη «δουλειά» στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, ώστε να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εξαιρετικό παιχνίδι με δύο γκολ και ένα χαμένο πέναλτι, αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό αλλά χωρίς νικητή. Ο Κρέσπι με τρομερό γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, με τον Ολιβέιρα να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα.

Από το ίδιο σημείο, όμως, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μπαράλες και έχασαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ριέρα (63’ Λουίς Φερνάντεθ), Σίτο (55’ Χαουρέγκι), Κρέσπι (83’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες.

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο (82’ Μπακάκης), Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Λόπες, Σιμόες, Κρίστισιτς, Αλμπάνης (71’ Σβάρνας), Μάνταλος, Βέρντε, Ολιβέιρα (80’ Κλωναρίδης).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα