back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ συμφώνησε με το Νίκο Ζήση

Διαβάστε επίσης

Έτοιμη να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι η ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του Νίκου Ζήση στην Ένωση.

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι η ΑΕΚ, που τα έχει βρει σε όλα με τον Νίκο Ζήση και μένουν μόνο οι ανακοινώσεις της μεγάλης επιστροφής. Φέτος ξεκίνησε στην Μπανταλόνα, αλλά μόλις προέκυψε η πρόταση από τον Μάκη Αγγελόπουλο, ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τους Καταλανούς.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έψαχναν τις τελευταίες ώρες μία μεγάλη κίνηση προκειμένου να ζεστάνουν τον κόσμο της ομάδας που μετά τη φυγή του Σαντ-Ρος και τον τραυματισμό του Γκίκα…πάγωσε. Η περίπτωση του Νίκου Ζήση μοιάζει να είναι η ιδανική, καθώς μπορεί να λείπει από την Ελλάδα 15 χρόνια αλλά εξακολουθεί να είναι αγαπητός στους φίλους της ομάδας.

Ο 36χρονος πλέι-μέικερ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και πιθανότατα θα κρεμάσει τα παπούτσια του στην ΑΕΚ, από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα την περίοδο 2000-05.

Την φετινή σεζόν ο Ζήσης έχει στην Ισπανία 6.1 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ μέσο όρο σε 17 λεπτά συμμετοχής με την φανέλα της Μπανταλόνα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα