back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο ΟΦΗ βύθισε τον Πανιώνιο

Διαβάστε επίσης

 

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 2-1 και πήρε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2020!

Οι Κρητικοί πήραν νωρίς το προβάδισμα με τον Φιγκεϊρέδο (κεφαλιά 8’) και πήγαν το ματς στα μέτρα τους αλλά όταν έφταναν απέναντι στον Κότνικ έχυναν την καρδάρα με το γάλα.

Ο Πανιώνιος που ήταν κακός στο α’ ημίχρονο, μπήκε με ορμή στην επανάληψη, ισοφάρισε με το καταπληκτικό γκολ του Μιλόγεβιτς (48’) και έδειξε ικανός να πετύχει την ανατροπή!

Ο ΟΦΗ όμως «συνήλθε» από το γρήγορο 1-1 στην επανάληψη, έβαλε κάτω τη μπάλα και «απάντησε» άμεσα στο 56’ με τον Τσιλιανίδη, ο οποίος τελείωσε ιδανικά μια υπέροχη επιθετική προσπάθεια της ομάδας του Σίμου.

Ο Τσιλιανίδης λίγο αργότερα (69’) είχε και τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει και το 1-3 με το πέναλτι (χέρι του Κόρμπου) που εκτέλεσε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (!) στην προσπάθειά του να «σκάψει» τη μπάλα.

Το 1-3 δεν έγινε, ο ΟΦΗ δεν τελείωσε το ματς (είχε κι άλλες φάσεις για να το κάνει) και έτσι ο Πανιώνιος στα τελευταία λεπτά προσπάθησε, έστω και με ανορθόδοξο τρόπο να ισοφαρίσει. Μάλιστα στο 92’ εάν δεν υπήρχε ο Μαρινάκης να απομακρύνει προ του Αραμπούλι, οι γηπεδούχοι θα είχαν πάρει το βαθμό!

Σκόρερ: 48’ Μιλόγεβιτς – 8’ Φιγκεϊρέδο, 56’ Τσιλιανίδης

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κάρτες: Μεγιάδο, Εμμανουηλίδης, Ντομίνγκες, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Σταυρόπουλος, Παπανικολάου

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κότνικ – Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς (46’ Κιάκος) – Κόρμπος, Οικονομίδης (46’ Παπανικολάου) – Τσιλούλης, Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (78’ Γρίβας) – Αραμπούλι

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου – Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης – Στάικος, Μεγιάδο – Βαζ (77’ Μάνος), Τσιλιανίδης, Σεμέντο (88’ Μπράουν) – Φιγκεϊρέδο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα