back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Γιάννης Ζουμπουλάκης μίλησε στον «Αθήνα 9,84» για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ και τη γειτονιά του, το Κουκάκι

Διαβάστε επίσης

Για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ 2020 που η τελετή θα γίνει τα ξημερώματα της 10ης Φεβρουαρίου (ώρα Ελλάδας) στο Dolby Theater μίλησε στον «Αθήνα 9,84» και την εκπομπή «Της Αθήνας οι Κοινότητες και οι Γειτονιές» ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου Γιάννης Ζουμπουλάκης.

Μίλησε για τις 17 ταινίες που έχουν λάβει πολλαπλές υποψηφιότητες, για την ταινία «Τζόκερ» που έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες που είναι 11.
Ανέφερε τις ταινές με 10 υποψηφιότητες «Ο Ιρλανδός», το «1917» και το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ», για τις 6 υποψηφιότητες που έχουν οι ταινίες “Jojo Rabbit”, «Μικρές Κυρίες», «Ιστορία Γάμου» και «Παράσιτα».

Αλλά και για την Σκάρλετ Γιόχανσον που είναι μία από τις σπάνιες φορές που ηθοποιός έχει διπλή υποψηφιότητα και διπλή ευκαιρία να κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματάκι, η οποία έχει υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Ιστορία Γάμου», ενώ είναι υποψήφια και για Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Τζότζο».

Ο Γιάννης Ζουμπουλάκης περιέγραψε συνοπτικά την διαδικασία της ψηφοφορίας των βραβείων Όσκαρ, αλλά και ανέφερε ποιοι ηθοποιοί δεν πήραν στην μακρόχρονη καριέρα τοους το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Τέλος ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου μας ξενάγησε στην αγαπημένη του γειτονιά το Κουκάκι με τα καλά και τα κακά του, στέλνοντας το μήνυμα του στη Δημοτική Αρχή.

Ακούστε την εκπομπή 18-1-2020 ΕΔΩ
Σας ευχαριστώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα