back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μ. Βορίδης: «Θα πληρώσω την κοπή της πίτας με την αποζημίωση που πήρα από τον Πάνο Καμμένο»

Διαβάστε επίσης

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το κόστος της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας για τους εργαζόμενους του υπουργείου.

Συγκεκριμένα, η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και νυν βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου κατέκρινε τον κ. Βορίδη για το κόστος της κοπής πίτας που στοίχισε 12.000 ευρώ, ενώ η ίδια έκοψε πέρσι βασιλόπιτα στο γραφείο της που στοίχισε, όπως είπε, 30 ευρώ.

Από την πλευρά του ο κ. Βορίδης ανακάλεσε την απόφαση για τα έξοδα της εκδήλωσης δηλώνοντας ότι θα τα πληρώσει ο ίδιος και συγκεκριμένα:«Από την αποζημίωση ύψους 40.000 ευρώ που έλαβα από τον συγκυβερνήτη του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Καμμένο, ο οποίος είχε καταδικαστεί για προσβολή της προσωπικότητάς μου».

Πάντως, ο υπουργός διευκρίνισε ότι τα 12.000 ευρώ αφορά δέσμευση πίστωσης και: «Δεν αντικατοπτρίζει το πραγματικό ύψος της δαπάνης το οποίο ενδέχεται να είναι μικρότερο». Επιπλέον, ο κ. Βορίδης επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη δαπάνη προβλέπεται στον προϋπολογισμό του Υπουργείου αναφέροντας την ύπαρξη σχετικού κωδικού για την κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων.

Παράλληλα, ο υπουργός χαρακτήρισε ως τεράστια μικρότητα την συγκεκριμένη αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας ότι: «Είναι προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ να φέρεται σκληρά στους εργαζόμενους».

Ωστόσο, θέση στο θέμα πήρε και ο Σύλλογος Εργαζομένων του υπουργείου Γεωργίας αφού σε ανακοίνωσή του αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η όλη συζήτηση είναι όχι μόνο αποπροσανατολιστική αλλά και εντελώς υποκριτική αφού δεν αφορά στα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Γιώργος Σάτρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα