back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το πρόγραμμα των ελληνικών ομάδων σε EuroCup και Champions League

Διαβάστε επίσης

Περιστέρι και ΠΑΟΚ δίνουν κρίσιμους αγώνες για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League, ενώ ο Προμηθέας ψάχνει τη νίκη κόντρα στη Βενέτσια για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα προημιτελικά του EuroCup.

Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League, Περιστέρι και ΠΑΟΚ δίνουν κρίσιμους αγώνες στη διοργάνωση. Εντός έδρας αγωνίζεται η ομάδα των Δυτικών Προαστίων στις 19:00-ΕΡΤ3, υποδεχόμενη τη Μόρναρ Μπαρ από το Μαυροβούνιο, για την 12η αγωνιστική του 3ου ομίλου ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπρίντιζι επί ιταλικού εδάφους, στις 21:30-ΕΡΤ Sports για τον 4ο όμιλο.

Η νίκη είναι μονόδρομος για το Περιστέρι, στην προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Μετά την ήττα από τη Νίζνι Νόβγκοροντ στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα, η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση του 3ου ομίλου, με 6 νίκες – 5 ήττες. Δύο νίκες λιγότερες μετρά η ανίπαλος του Περιστερίου, την ώρα που η γερμανική Μπάμπεργκ ακολουθεί από απόσταση αναπνοής (5 νίκες) και έχει εύκολη αποστολή αυτή την εβδομάδα υποδεχόμενη την ουραγό του ομίλου, με μία μόνο νίκη σε 11 αγωνιστικές, τη λετονική Ρίγα.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπρίντιζι, με την οποία ισοβαθμεί, ψάχνοντας τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις έστω και λιγοστές ελπίδες πρόκρισης που έχει στην επόμενη φάση. Το τζάμπολ της αναμέτρησης να είναι προγραμματισμένο για τις 21:30.

EuroCup: Με Βενέτσια ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Βενέτσια στις 19:15-Novasports 2, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της 2ης φάσης του EuroCup. Η ομάδα της Πάτρας θέλει να διατηρήσει το αήττητο της έδρας της  και αν καταφέρει να πάρει και μία καλή διαφορά ενόψει του δεύτερου γύρου, προκειμένου να βρεθεί πιο κοντά σε μία από τις δύο θέσεις που δίνουν την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα