back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυξάνονται οι νεκροί από τον κοροναϊό στην Κίνα

Διαβάστε επίσης

Στους 17 ανήλθε ο απολογισμός των νεκρών στην επαρχία Χουμπέι από τον νέο κοροναϊό, την ώρα που περαιτέρω αύξηση καταγράφει και ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, μετέδωσε σήμερα το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο, επικαλούμενο την επαρχιακή κυβέρνηση.

Η επαρχία Χουμπέι έκανε λόγο για 444 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού -ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στην πρωτεύουσά της Ουχάν- τα οποία καταμετρήθηκαν μέχρι τις 8 το βράδυ τοπική ώρα (14.00 ώρα Ελλάδας).

Ο προηγούμενος απολογισμός στην Κίνα ανερχόταν σε 9 νεκρούς, όλοι τους στην επαρχία Χουμπέι.

Εν τω μεταξύ, ένας Ρώσος πολίτης και ένας Κινέζος φοιτητής διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Αγίας Πετρούπολης με την υποψία ότι είναι φορείς του νέου κοροναϊού, ανακοίνωσε ο αρχίατρος του νοσοκομείου λοιμωδών νόσων Μπότκινο.

Νωρίτερα, το πρακτορείο TASS είχε μεταδώσει επικαλούμενο την εκπρόσωπο του αναπληρωτή κυβερνήτη της πόλης Άννα Μιτιάνινα ότι επιβάτης αεροσκάφους το οποίο είχε αναχωρήσει από την Σαγκάη και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Πούλκοβο της Αγίας Πετρούπολης διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Αγίας Πετρούπολης με την υποψία ότι είναι φορέας του νέου κοροναϊού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα