back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νωρίτερα οι εκλογές στην ΕΠΟ – Περισσότεροι ξένοι διαιτητές

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων μεγάλων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου με τους εκπροσώπους της  FIFA και της UEFA.

Οι κύριοι Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Αλαφούζος αποχώρησαν από το ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη χωρίς να κάνουν δηλώσεις, ενώ ο κ. Σαββίδης παρέμεινε στο κτίριο και αποσύρθηκε στο δωμάτιό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αποφασίστηκε οι εκλογές της ΕΠΟ να επισπευσθούν και θα διεξαχθούν τον Ιούνιο αντί του Οκτωβρίου όπως είχαν αρχικά προκηρυχθεί.

Επίσης αποφασίστηκε να έρθουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές στα σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και στα πλέι οφ.

Θα υπάρξει ακόμα μια συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων μεγάλων ομάδων με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA για να συζητηθούν πιο εξειδικευμένα ζητήματα.

«Ο Ελληνας φίλαθλος θέλει καλύτερο ποδόσφαιρο, γεμάτα γήπεδα και θέαμα, ανεξαρτήτως της ομάδας που υποστηρίζει. Σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε, δεν λύθηκε το πρόβλημα με αυτή τη συνάντηση, αλλά έχει γίνει μια καλή αρχή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα