back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

All Star Game: Ο Αντετοκούνμπο αρχηγός της Ανατολής

Διαβάστε επίσης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αρχηγός για την Ανατολή στο All Star Game του ΝΒΑ και θα μπορέσει να επιλέξει τους συμπαίκτες του. Πρώτος σε ψήφους στη Δύση και αρχηγός ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Για τέταρτη φορά θα συμμετάσχει σε All Star Game του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και για δεύτερη συνεχόμενη ως αρχηγός της ομάδας της Ανατολής. Ο «Greek Freak» αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους και θα επιλέξει τους συμπαίκτες του ανεξαρτήτου περιοχής σε λίγες μέρες. Στη Δύση αρχηγός θα είναι καιμ πάλι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και θα διαλέξει κι αυτός συμπαίκτες σε μια κόντρα με τον Γιάννη αντίστοιχη με την περσινή.

Στην Ανατολή, μαζί με τον Γιάννη στην καλύτερη πεντάδα συμπεριλήφθηκαν ακόμα οι Κέμπα Γουόκερ (Σέλτικς), Τρε Γιανγκ (Χοκς), Πασκάλ Σιάκαμ (Ράπτορς) και Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς).

Στην Δύση, μαζί με τον ΛεΜπρόν στην καλύτερη πεντάδα μπήκαν οι Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Λούκα Ντόντσιτς (Μάβερικς), Κουάι Λέοναρντ (Κλίπερς), Άντονι Ντέιβις (Λέικερς).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιλογές παικτών από τον Γιάννη και τον ΛεΜπρόν θα γίνουν ανεξάρτητα από το αν ανήκουν σε Δύση ή Ανατολή. Η εκδήλωση αυτή θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου σε ζωντανή μετάδοση, όταν και θα γίνουν αναλυτικά γνωστές οι δύο ομάδες του All Star Game 2020.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα