back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αποκλείστηκε από το Australian Οpen ο Τσιτσιπάς

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο παιχνίδι με τον Μίλος Ράονιτς, ηττήθηκε με 3-0 σετ και αποχαιρέτησε πρόωρα το Australian Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι σε έναν εκπληκτικό Μίλος Ράονιτς και  ηττήθηκε φυσιολογικά με 3-0 σετ (7-5, 6-4, 7-6), ολοκληρώνοντας πρόωρα το φετινό Australian Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση κόντρα στον Καναδό, ο οποίος έκανε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι, επέβαλλε το ρυθμό και τα χτυπήματα του και έκλεισε θέση στους «16», όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Μάριο Τσίλιτς.

Ο Ράονιτς Νο 35 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε δυναμικά και πήρε τον έλεγχο από τον Στέφανο, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους πήγαιναν μαζί στο πρώτο σετ. Ο Καναδός έβαζε δύσκολα στο σερβίς του Έλληνα, ενώ έπαιρνε εύκολα τα δικό του σέρβις γκέιμ. Μετά από 49 λεπτά  πήρε το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο ο Ράονιτς πίεσε ακόμα περισσότερο τον Τσιτσιπά και μετά από 47 λεπτά έκανε το 2-0 επικρατώντας με 6-4. Πλέον ο Στέφανος είχε να ανέβει έναν Γολγοθά. Στο τρίτο και καθοριστικό που είχε διάρκεια 54 λεπτά, οι δύο τενίστες πήγαιναν γκέιμ-γκέιμ. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 5-4, ο Ράονιτς ισοφάρισε γρήγορα, με τον Στέφανο να απαντά και να φθάνει στο 6-5. Εκεί δεν μπόρεσε να κάνει το μπρέικ και να πάρει το σετ, ο Καναδός ισοφάρισε και το οδήγησε στο τάι μπρέικ. Δυστυχώς ο Στέφανος δεν κατάφερε να αντισταθεί στον αντίπαλο του, καθώς κέρδισε μόλις δύο πόντους, με τον Ράονιτς να το κερδίζει 7-2, να κλείνει τον αγώνα με 3-0 και να παίρνει το εισιτήριο για τους “16” του τουρνουά της Μελβούρνης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα