back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε επίσης

Γενικά αίθριο καιρό με ασθενείς βροχές στα δυτικά της χώρας προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ με την ορατότητα να είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ενώ παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 3 και 13 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Μακεδονία, Θράκη. Από το μεσημέρι στα δυτικά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από -1 (μείον 1) έως 14 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου και στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Άνεμοι αρχικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Άνεμοι αρχικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα βόρεια και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα