back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιστορία έγραψε ο Λεμπρόν

Διαβάστε επίσης

Ιστορική είναι η βραδιά που πέρασε για τον Λεμπρόν Τζέιμς. Παρά την ήττα που γνώρισαν οι Λέϊκερς στην Φιλαδέλφεια με 108-91, ο αστέρας του ΝΒΑ, σημείωσε 29 πόντους, έφθασε στους 33.655 στην καριέρα του κι έγινε ο τρίτος καλύτερος σκόρερ στην Ιστορία του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Ο Λεμπρόν ξεπέρασε τον Κόμπι Μπράϊαντ που έκλεισε την καριέρα του με 33.643 πόντους και βρίσκεται πίσω από τους Καρλ Μαλόουν και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Ο «Mail Man» έχει πετύχει 36.928 πόντους σε 18 χρονιές με την Γιούτα και τους Λέϊκερς, ενώ ο «γίγαντας» των Μιλγουόκι Μπακς και των Λέϊκερς, απέχει μακράν στην κορυφή με 38.387 πόντους.

Μάλιστα ο Λεμπρόν αγωνίστηκε με παπούτσια που έγραφαν «Mamba 4 life» για να δείξει σεβασμό στον θρύλο των Λέικερς.

«Ο Κόμπι ήταν αθάνατος επιθετικά. Και να΄μαι τώρα εδώ στην Φιλαδέλφεια να φοράω την ίδια φανέλα, αυτήν των Λέικερς. Μερικές φορές το σύμπαν προκαλεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέρος της συζήτησης με τον Κόμπι. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών, ένας από τους κορυφαίους των Λέϊκερς. Είναι απλά, τρελό», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Λεμπρόν.

«Συνέχισε να πηγαίνεις το παιχνίδι μπροστά. Μεγάλος σεβασμός αδερφέ μου» ήταν το tweet του Κόμπι Μπράιαντ, μετά το καλάθι που πέτυχε ο «Βασιλιάς» όπου και τον ξεπέρασε στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα