back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρωσία: Οκτώ Κινέζοι τουρίστες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, καθώς παρουσίασαν υψηλό πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα

Διαβάστε επίσης

Οκτώ άνθρωποι μεταφέρθηκαν από ένα ξενοδοχείο της Μόσχας σε νοσοκομείο, καθώς παρουσίασαν υψηλό πυρετό και συμπτώματα οξείας αναπνευστικής λοίμωξης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, που επικαλείται μια ιατρική πηγή, είναι όλοι τους Κινέζοι πολίτες.

Οι ασθενείς διέμεναν σε ξενοδοχείο της περιοχής Βοϊκόφσκι. Έφτασαν στη Μόσχα πριν από λίγες ημέρες, με ένα γκρουπ συνολικά 20 ατόμων.

«Αυτή τη στιγμή 220 πολίτες της Κίνας μένουν στο ξενοδοχείο, οι οκτώ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Η αρχική διάγνωση για τους επτά είναι οξεία αναπνευστική λοίμωξη, ενώ ο όγδοος πάσχει από αμυγδαλίτιδα», είπε ο διευθυντής του ξενοδοχείου, Μιχαήλ Βολκόφ στο πρακτορείο Tass.

Νωρίτερα σήμερα, η κρατική τηλεόραση της Κίνας μετέδωσε ότι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κοροναϊού ανέρχονται στα 1.372. Σαράντα ένας ασθενείς πέθαναν.

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας ανέφερε εξάλλου ότι οι αρχές έχουν στείλει 1.230 γιατρούς στην πόλη Ουχάν της επαρχίας Χουμπέι ώστε να βοηθήσουν τις τοπικές αρχές να αντιμετωπίσουν την επιδημία.

Κρούσματα του ιού αυτού έχουν επίσης αναφερθεί στην Αυστραλία, το Βιετνάμ, τη Νότια Κορέα, τη Σιγκαπούρη, τις ΗΠΑ, την Ταϊλάνδη, τη Γαλλία και την Ιαπωνία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα