13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Super League: Ντέρμπι κορυφής στο Καραϊσκάκη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League, στις 19:30 και ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην 21μελή αποστολή όπως είχε προαναγγείλει στις δηλώσεις του τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στη Γουλβς.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης. Αντίθετα στις επιλογές του Πορτογάλου προπονητή δεν συναντάται το όνομα του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού, Γιασίν Μεριά, ούτε αυτά των Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι τιμωρημένος.

Οι στόχοι των δύο ομάδων είναι πλέον διαγεγραμμένοι. Ο τίτλος για τον Ολυμπιακό, μια άνετη τρίτη θέση με καλή απόδοση και προοπτική για την ΑΕΚ, σε αναμονή πιθανής κάμψης των δύο πρώτων.

Η τελευταία θέση της βαθμολογίας και οι διαδοχικές ήττες έχουν ρίξει την ψυχολογία στον Πανιώνιο, που ψάχνει ένα αποτέλεσμα για την ανάκαμψη του. Και ελπίζει να το βρει σε ένα παιχνίδι, που βέβαια είναι δύσκολο, αφού υποδέχεται τον Ατρόμητο, ομάδα που διεκδικεί θέση στην εξάδα.

Ο Παναιτωλικός έχασε την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο στη Λάρισα και τώρα επιστρέψει στην έδρα του με αντίπαλο τον Άρη. Η ομάδα του Αγρινίου προσπαθεί να αποσπαστεί αρχικά από τον Πανιώνιο, ενώ ο Άρης κάνει την αντεπίθεσή του για να εξασφαλίσει τη θέση του στην πρώτη εξάδα.

Ξάνθη και ΟΦΗ παραμένουν στην διακεκαυμένη ζώνη, καθώς ισοβαθμούν μαζί με τον Ατρόμητο στην έκτη θέση, έχοντας όλοι από 26 βαθμούς.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

15:00 Ξάνθη-ΟΦΗ
15:00 Πανιώνιος-Ατρόμητος Αθηνών
17:15 Παναιτωλικός-Άρης
19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Αύριο Δευτέρα 27/01, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 18:00 τον Βόλο και η Λαμία τον Αστέρα Τρίπολης στις 20:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα