back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αυλαία για τον γαστρονομικό θεσμό της Αθήνας

Διαβάστε επίσης

Με σύνθημα «Τρώμε έξω» ξεκινά το 5ο «Dine Athens Restaurant Week»

Το 5ο «Dine Athens Restaurant Week», με συμμετοχή 120 Αθηναϊκών εστιατορίων, ξεκινά στις 27 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 16 Φεβρουαρίου 2020.

Για 3 εβδομάδες, 120+ εστιατόρια της πόλης διαμορφώνουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές. Στο πρόγραμμα  περιλαμβάνονται, επίσης, πολλά διαφορετικά γαστρονομικά events, όπως οινογευσίες και μαθήματα μαγειρικής από διάσημους chefs. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Alpha Bank.

Δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας

Ειδικότερα, όλα τα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές, κατόπιν έκπτωσης 20%, των €15, €30, €60 για όλους, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% με τη χρήση της κάρτας τους. Επιπλέον επιλεγμένα εστιατόρια θα προσφέρουν και lunch menus, στις προκαθορισμένες τιμές των €15 και €30, με επιπλέον έκπτωση 10% για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Στο πρόγραμμα του 5ου «Dine Athens Restaurant Week» περιλαμβάνονται επίσης πολλά διαφορετικά γαστρονομικά events, όπως οινογευσίες (wine masterclasses) και μαθήματα μαγειρικής (cooking masterclasses).

Διάσημοι chefs

Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin Γάλλος chef Arnaud Faye, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Αλέξανδρος  Παπανδρέου, η Ντίνα Νικολάου, ο Άρης Βεζενές και ο  Αλέξανδρος Τσιοτίνης συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση.

Αναλυτικό πρόγραμμα και κρατήσεις εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα