back to top
21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα θύματα της μοιραίας πτήσης στην Καλιφόρνια

Διαβάστε επίσης

Η πτώση του ελικοπτέρου στην Καλαμπάσας της Καλιφόρνια δεν στοίχισε μόνο τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ και τη 13χρονη κόρη του αλλά σε άλλους επτά ανθρώπους.

Μαζί με τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ και την μόλις 13 κόρη του Τζιάνα, ένα κορίτσι που ονειρευόταν να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της στο μπάσκετ, έχασαν τη ζωή τους άλλοι επτά άνθρωποι. Ανάμεσα στους νεκρούς, εκτός από τη Τζιάνα Μπράιαντ, δυο παιδιά. Στο τραγικό δυστύχημα ξεκληρίστηκε μια οικογένεια.

Από τη συντριβή σκοτώθηκαν ο Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του Κέρι και η κόρη τους Αλίσα. Η Τζιάνα Μπράιαντ και η Αλίσια ήταν συμπαίκτριες στην ομάδα της Mamba Academy (της Ακαδημίας μπάσκετ που είχε ιδρύσει ο Κόμπι Μπράιαντ). Τα δυο κορίτσια ταξίδευαν συχνά με το ελικόπτερο του Μπράιαντ για να πηγαίνουν στους αγώνες τους.

Ο Τζον Αλτομπέλι ήταν προπονητής μπέιζμπολ στο Orange Coast College. Ήταν 56 ετών και με τη σύζυγό του Κέρι, εκτός από την Αλίσα, που πέθανε μαζί τους, είχαν αποκτήσει ακόμη έναν γιο και μια κόρη.

Νεκρή από τη συντριβή είναι επίσης η Κριστίνα Μάουζερ, βοηθός προπονητή σε ομάδα μπάσκετ ιδιωτικού σχολείου στην Orange County, όπως επίσης και ο πιλότος του ελικοπτέρου Αρα Ζομπαγιάν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα