back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Australian Open: Επική πρόκριση του Φέντερερ στα ημιτελικά

Διαβάστε επίσης

Με μία επική ανατροπή επί του Τένις Σάντγκρεν, ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open, επικρατώντας του αντιπάλου του με 3-2 σετ, αφού έσωσε 7 match point!

Ο τεράστιος Ρότζερ Φέντερερ δεν «λυγίζει» ούτε στα 38 του και το έδειξε για μία ακόμη φορά στο παιχνίδι με τον Σάντγκρεν. Ο Ελβετός τενίστας, παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός έφτασε να έχει 7 match point, κατάφερε να τα «σβήσει» όλα και να επικρατήσει με 3-2 σετ (3-6, 6-2, 6-2, 6-7, 3-6), παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση για τα ημιτελικά του Australian Open.

Ο Ελβετός σνεχίζει να εντυπωσιάζει παρά την προχωρημενη…αθλητική του ηλικία. O Σάντγκρεν Νο 100 της παγκόσμιας κατάταξης, μπορεί να έχασε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά έκανε την έκπληξη και κατέκτησε τα δύο επόμενα για να προηγηθεί με 2-1. Ο Φέντερερ αντέδρασε και στο 4ο σετ ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικός, κατακτώντας το τελικά στο tie break με 10-8 (7-6 τα game). Για να φτάσει όμως ο “Βασιλιάς” να κατακτήσει το σετ “έσβησε” 7 ολόκληρα match point του Σάντγκρεν, γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία του παγκόσμιου τένις.

Στο 5ο σετ ο Ελβετός ήταν ξεκάθαρα ανώτερος,ο Αμερικανός έπεσε ψυχολογικά και ο Φέντερερ επικράτησε 6-3 και πήρε μία σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Australian Open.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα