back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παπαγγελόπουλος για Novartris: «Κάποιες καρέκλες έχουν μέλι και άντε να ξεκολλήσεις μετά…»

Διαβάστε επίσης

Οι Εισαγγελείς οφείλουν όταν δέχονται πιέσεις να αντιδρούν, να τις καταγγέλλουν άμεσα και όχι να εκλιπαρούν για άλλη μια ανανέωση της θητείας τους .

Ο κ. Αθανασίου χρειάστηκε 3 χρόνια για να κατασκευάσει τα αισχρά ψέματά του προκειμένου να εναρμονιστεί με την πλημμυροπαθή κα Ράϊκου, η οποία με στημένη αναφορά στο όνομά του προκάλεσε την κατάθεσή του. Τους ενώνει σίγουρα η πίκρα και το μένος της μη παραμονής στις θέσεις τους για μια ολόκληρη εξαετία. Κάποιες καρέκλες έχουν μέλι, κολλάς σ’ αυτές και άντε να ξεκολλήσεις μετά… Ο κ. Αθανασίου δεν έχει κανένα στοιχείο σε βάρος μου, είναι ψεύτης και βραδυφλεγής. Σε αντίθεση με αυτόν θα αντιδράσω άμεσα και θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Θα αποκαλύψω όλα τα κατά παραγγελία ψέματά του και για ποιους λόγους δεν του επιτρέπεται πλέον να ασκεί τα καθήκοντά του ως εισαγγελέας.

Αθανασίου: «Γιατί όσα ανέφερα είναι απολύτως αληθή»

Τη δήλωση Παπαγγελόπουλου που τον αφορά, σχολίασε πριν από λίγο στην Πρακαταρκτική Επιτροπή για τη Νovartis, ο πρώην εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιωάννης Μπούγας, ανέγνωσε τη δήλωση και ζήτησε το σχόλιο του κ. Αθανασίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες , είπε:

«Ήρθα σήμερα, ορκίστηκα και είπα την αλήθεια. Δεν προσέθεσα τίποτα παραπάνω. Αυτό ο κύριος Παπαγγελόπουλος το ξέρει πολύ καλά. Γι’ αυτό και είπα σήμερα όσα είπα και ας κάνει ό,τι νομίζει. Ότι και να κάνει εγώ νομίζω ότι θα πάνε στο βρόντο. Γιατί όσα ανέφερα είναι απολύτως αληθή και ο κύριος Παπαγγελόπουλος το γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Ουδέν άλλο σχόλιο».

ΝΔ: Παρακράτος στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης

Για “αποκαλύψεις περί λειτουργίας παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνη”, κάνει λόγο η ΝΔ, η οποία τονίζει σε ανακοίνωσή της για τις εξελίξεις στην προανακριτική:

“Ένας ακόμα κορυφαίος εισαγγελικός λειτουργός, ο τέως Οικονομικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου, έρχεται να προστεθεί σε εκείνους που κατήγγειλαν τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για σκοτεινές μεθοδεύσεις κατά πολιτικών αντιπάλων της τότε κυβέρνησης αλλά κι επιχειρηματιών και δημοσιογράφων. “Την εξουσία που έχω σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν την είχα ποτέ στη ζωή μου” δήλωνε σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, ο Δ. Παπαγγελόπουλος. Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες που κατέθεσε ο κ. Αθανασίου (μετά τις καταθέσεις Ράικου και Αγγελή) παραπέμπουν στη λειτουργία ενός παρακράτους στο εσωτερικό της Δικαιοσύνης που θυμίζει σκοτεινά καθεστώτα κι όχι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. Ενός παρακράτους που φέρονται ως πρωταγωνιστής ο κ. Παπαγγελόπουλος και ενορχηστρωτής ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιμετώπιση αυτού του παρακράτους δεν είναι κομματική υπόθεση. Είναι ζήτημα δημοκρατίας».

 

Μίνα Μουστάκα – Δημήτρης Ράντος – Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα