back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καταγγέλλει συνδιαλλαγή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση εκπροσώπου του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπο Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη σε δικηγορικό γραφείο, όπου κατατέθηκε η καταγγελία στην ΕΕΑ κατήγγειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζοντας πως είναι σε θέση να καταθέσει τα αποδεικτικά στοιχεία που στοιχειοθετούν την συναλλαγή την οποία ισχυρίζονται.

Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει νέα στοιχεία στην υπόθεση της ΕΕΑ.

Πιο αναλυτικά:

Στις 20.01 στις 11:00μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ. Τζουγανάτου σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες προσήλθε η κ. Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ. Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ. Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.

Ο δικηγόρος κ. Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα.

Θα κάνουμε επίσημη καταγγελία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σχετικά με αυτή την υπόθεση ζητώντας την άμεση διερεύνησή της με αίτημα την άρση των συνομιλιών και άνοιγμα καμερών, ενώ τα στοιχεία που έχουμε είναι στη διάθεσή του».

Ολυμπιακός: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

Οι παράγοντες του Ολυμπιακού πέρασαν στην αντεπίθεση κάνοντας λόγο για φαιδρότητες και θεωρίες συνομωσίας, λέγοντας πως «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Χαρακτηριστικά ανέφεραν:

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται! Από τον καθηγητή κ. Τζουγανατο ζητήσαμε και πήραμε γνωμοδοτηση για τη υπόθεση, την οποία έχουμε κατάθεσει στην ΕΕΑ μαζί με το υπόμνημα μας και είναι σε γνώση της επιτροπής. Σε εμάς δεν περνάνε οι εκβιασμοί. Επαναλαμβάνεστε.

Σταματήστε τις φαιδρότητες και τις θεωρίες συνομωσίας. Για την ταμπακιέρα θα πείτε τίποτα; Ή πιστεύετε ότι πετώντας την μπάλα στην κερκίδα θα περισώσετε τα αίσχη σας και θα φέρουν και αλλά αποτελέσματα οι εκβιασμοί σας;», αναφέρει η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κ. Αυγενάκη Βαγγέλης Μπραουδάκης με ανάρτησή του στα social media διέψευσε οποιαδήποτε συνάντηση αναφέροντας: «Είναι απολύτως ψευδές ότι στις 20.01 στις 11.00 μ.μ. ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα και ώρα βρέθηκα σε δικηγορικό γραφείο ή οπουδήποτε αλλού με τους κυρίους και την κυρία που αναφέρονται σε σχετική επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι πρόκειται για παρεξήγηση, για λανθασμένη πληροφορία τους που ατυχώς δεν διασταυρώθηκε προτού δημοσιευθεί. Αναμένω άμεση επανόρθωση».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα